Producten

Met Nectaya geven we u een nieuwe kleurervaring, deze ammoniakvrije permanente haarkleuring voedt het haar intensief. Het geeft een mooie glans en het haar voelt duidelijk gezonder aan. 100 % grijsdekking en het zorgt voor de mooiste kleurresultaten naar ieders wens.

Wij zijn gespecialiseerd in krul knippen d.w.z. we knippen het haar volgens de Brian McLean Curlsysmethode. Deze methode zorgt ervoor dat het haar meer of mooier gaat krullen. Elk bundeltje haar wordt namelijk apart geknipt, met een speciale schaar, in een curve. Voordeel hiervan is; een soepel vallende krul, geen pluizige punten meer en veel meer volume.

KMS producten bevatten puur plantaardige ingrediƫnten, die diep in het haar doordringen en het haar geven wat het nodig heeft zoals: hydratatie en herstel, glans en volume, pluisvrij en handelbaarheid, textuur en flexibiliteit, bescherming en controle, extra body en kleurbehoud.

Kerasilk: Het product waarmee je onhandelbaar en pluizend haar kunt veranderen in fantastisch haar met een vijf maanden houdbare handelbaarheid, glans en souplesse.

Stylesign: Stylingsproducten voor elke wens, van natuurlijke tot onbegrensde styling, geeft meer glans en volume, bescherming of krul, natuurlijk haar of meer textuur. Stylesign voldoet in elke behoefte.